Lemon - ventilerar tankar, åsikter, upplevelser -

Senaste inläggen

Av lemon - 2 februari 2011 12:44

Läste igenom mitt förra inlägg efter att jag publicerat det o upptäckte att det lät himla negativt. Det var inte meningen! Jag är nämligen inte ett dugg negativ idag...


Så, smile kommer här!


        

ANNONS
Av lemon - 2 februari 2011 12:15

som fått dig att le! Dessa ord läste jag på en blogg o började fundera över dem lite... De första sekunderna höll jag med, hon menade oxå att även om det förstörde mer än det gjorde nytta så skulle man ändå inte ångra det.... Nja, jag nog inte hålla med om detta... Det finns saker som kan få större konsekvenser än man kan ana och även om man hade skoj under tiden så måste det vara ok att ångra sig. Jag har ett lysande exempel på detta i tankarna men vill inte skriva ut det ännu, kanske aldrig....


Igår var en helvetesdag! Jag hade så J*A P**SONT att jag var smått vimmelkantig då bedövningen släppte. Var ju hos tandhygienisten igår och tog bort tandsten. Nu är tänderna fina o rena med satan vad ont det gör efteråt... Fick maxdosen med bedövning och räknade till 14 eller 15 sprutor. Tappade bort mig lite det sista. II efterhand är det värt det men just då?! NEJ, FYY F*N! 


Jag är stammis hos tandläkaren, snart kan de skaffa svängdörrar så jag inte behöver öppna dörren varje gång jag kommer dit. Jag ska nämligen dit nästa fredag igen. För ett par månader sedan så lagade jag ett hål. Det gjorde inte ont innan jag lagade men däremot började det göra skitont efter lagningen. I början väntade jag på att det skulle ge sig och när det inte gjorde det så bokade jag en ny tid. Han slipade lite på det, tog ett par röntgenbilder och konstaterade att allt såg ut som det skulle. För detta tog han 400 kr.... Jag som redan betalt ca 1000 kr för lagningen... Nåja, det är fortfarande inte bättre i alla fall. Kan inte dricka/äta varmt o heller inte kallt! Så nu får de banne mig fixa detta o göra utan att debitera mig en enda krona. DE borde egentligen betala mig eftersom det inte är speciellt trevligt att ligga i den där stolen o nu måste jag göra det två gånger extra! 


Nu ska jag ha mig lite kaffe!


I'm back!


I natt har det varit en helvetesnatt! Gick o la mig runt midnatt... Bredvid Putte som snarkar, snörvlar, smackar, gnyr och uppepå detta kör ngt J*a aerobicspass i sängen. Alltså, snurrade som en boll runt, runt, runt. Jag höll på att få ett hysteriskt bryt och efter att retat upp mig på detta en stund tog jag mina kuddar o la mig hos Hampus. Så här håller Putte alltid på då han är sjuk och det är ett helvete att somna bredvid honom.


CYA!

ANNONS
Av lemon - 1 februari 2011 22:23


Jag är med och tävlar om: ALLA HJÄRTANS DAG KORGEN hos Mizzmodig som samarbetar med: 21 olika företag.

Bloggens största tävling NÅGONSIN :)

Pröva du oxå!


 

Nu är det snart Alla hjärtans dag, då vill man gärna göra någon glad.
Vart man ska handla är ofta svårt att välja, det finns så många företag som vill sälja.
vilken man väljer beror ju på vad man vill ha. 
spelexperten.com och lekexperten.se kan också vara idé att kika på, 
speciellt om du ska handla till barn som är små!

Nu är det snart Alla hjärtans dag,

då vill man gärna göra någon glad.

Vart man ska handla är ofta svårt att välja,

det finns så många företag som vill sälja.

wallstyle.fi, chaihome.se, silverbiten.se är alla lika bra,

 vilken man väljer beror ju på vad man vill ha.

 spelexperten.com och lekexperten.se kan också vara idé att kika på, 

speciellt om du ska handla till barn som är små!
Av lemon - 1 februari 2011 07:09

Är glaset halvfullt eller halvtomt?


Ny dag, nya bekymmer / Ny dag, nya möjligheter?


Hur du tänker påverkar dig mer än du tror, säger de som vet... Jo, så kan det nog vara... Men de som är så himla positiva till allting alltid, är de helt realistiska? Eller kanske lite naiva? Jag vet inte, men ibland då jag tänker negativt kan jag komma på mig själv och försöker då ändra mitt tänkande till en mer positiv inställning. Något som inte alltid är det lättaste, det ska gudarna veta. Bara en liten tisdagsfundering.


Denna dagen har jag väntat på med ett sting av fasa... Dags för tandläkaren idag igen, eller rättare sagt, tandhygienist. Ska ta bort tandsten. INTE kul! Men, det kommer att kännas bra om ett par dagar när det onda lagt sig och jag vet att jag inte kan bli renare i munnen än jag är just då. 


Har ju blivit renlighets-fetish... Eller, lukta-gott-fetish. 


Försöker komma på förslag angående vår forskningsplan i skolan. Vi ska upprätta en forskningsplan med allt vad det innebär och då bör man förstås veta vad man vill forska på. Jag har inga idéer på detta. På torsdag ska vi ha gruppmöte och då hade det varit bra att åtminstonde kunna komma med ett förslag... Funderar vidare.... 


Nej, nu ska jag nog glo på film en stund. Kanske kommer John Blund förbi...?


A just det, har nog aldrig sett så mycket film som jag gjort de senaste dagarna... Igår blev det "Skeleton key" och "Unknown". Den sistnämnda var inge vidare men Skeleton key rekommenderas till rysarfantasterna. Riktigt bra film med nagelbitarpotential!


CYA!

Av lemon - 31 januari 2011 14:39

Jag har fått hem förpackningar med Linicins lusmedel via Buzzador som är en ny produkt på marknaden som är effektiva mot löss och luktar inte så hemskt som de gjorde in the old days! det finns tre olika produkter, ett förebyggande spray som gör håret osynligt när de är lusperios på ex förskolor eller skolor, schampoo som är snabbverkande och sköjls ut efter bara 10 minuter och  solution med luskam som är effektiv och är bra för även de allra minsta i familjen..
Dessa produkter är dyra och kostar lika mycket som frisörschampoon och är inte alltid så roliga att lägga pengarna på men ett nödvändigt ont när väl lappen som står på förskoledörren om att de går löss på just ert barns avdelning..


Så därför anordnar jag en liten tävling, och lottar ut några av produkterna jag har. 2 st av varje produkt och är man sugen på en får man bara skriva i kommentatorsfältet om varför just man behöver en flaska med lusmedel och vilken av de tre man är mest intresserade, skriv din mailadress om jag inte känner dig :-)


Är inte du en buzzador än och är sugen på att få hem produkter som är anpassade för just dig klicka Här så ska de ordna upp sig... för att vara en buzzador är gratis och man får erbjudade, och har du just blivit en buzzador sörj inte för att de inte dyker upp några kampanjer kan ta ett tag men sen rasslar det till i brevlådan :)


Produkterna:

 Klicka på namnen för att läsa mer om varje produkt


Linicin Shampoo

  är marknadens mest snabbverkande schampo för behandling av löss. Tvätta, vänta tio minuter, skölj ur, kamma och gå vidare.


Linicin Prevent

Nu finns det ett alternativ till behandling av löss – förebyggande av löss. Spraya bara på håret och du blir som osynlig för löss.


Linicin 15 min solution

Linicin Solution kan användas av alla från sex månaders ålder. Kan även användas av gravida och ammande kvinnor.


  


 

Bästa motiveringen vinner och jag är enhällig domare, beslutet kan ej överklagas! =)


Lycka till!


Av lemon - 30 januari 2011 07:28

Kommer inte på någon just nu bara så den får vänta lite, eller stå kvar som den gör.


Fick besök igår av en vän vi inte träffat på flera år o senaste gången blev det bara ett snabbt Hej. Igår stannande han på middag o kaffe o jag var social tills killarna kommit i säng. Därefter tog jag min dator o knatade upp i sovrummet. Rysar-dags igen.


Plöjde igenom The uninvited och Martyrs. Jag tycker i regel inte om blodiga filmer, tycker mest att det blir löjligt men Martyrs var annorlunda... Inte jättebra men i alla fall bra.


Därefter var det "mitt i natten" o jag o Puttis hoppade in i duschen o sen i säng. Putte hade "nattpasset" i natt vilket innebär att han fick gå upp två gånger o kolla Liam. Hans basal är felinställd på natten så om han ligger som han ska i bs vid midnatt så blir han låg under nattens gång. Igår fick han dessutom extra insulin hela kvällen eftersom lördagsgodiset gjorde sig påmint i form av högt bs.


Jag är sååå trött på diabetes... Att hela tiden behöva tänka på hur bs ligger, vad Liam äter o hur det påverkar bs, att alltid tänka på att ha alla tillbehör hemma o komma ihåg o beställa insulin i tid, att han blir hög o få tampas med en hyperaktiv Liam som river o sliter i allting just för att han är hög, att tampas med hans dåliga humör då han är låg osv, osv. Hatar diabetes!!!! BLÄ!


CYA!

Av lemon - 29 januari 2011 10:54

Älskar psykiska rysare och har under ett par dagar betat av några stycken. Jag har knappt kollat på skräckis de senaste åren eftersom Putte inte vill titta med mig, han är ingen älskare av skräckisar.... hehe.


Under två kvällar har jag i alla fall parkerat mig i sängen med laptopen i knät o kollat där. Mumma!!! Har betat av; Flykten från helvetet, feardotcom, Memento (som visade sig inte vara en rysare...), Shelter bl.a


Bäst var, utan egentlig konkurrens, Shelter! Något för övernaturlig men det vägs upp av spänningen som byggs upp under filmens första halva. Synd att det blev övernaturliga inslag... Det hade varit en 10 poängare om den fortsatt i samma stil som den började.


Jaja... Ikväll hoppas jag på mer film men vi får väl se... Putte tycker att jag är osocial, jag kallar det svältfödd. Äntligen får/kan jag frossa i skräckisar!!!


En film jag o Sara såg för något år sedan är The Orphan... Gillar du psykiska rysare så är den ett hett tips! En del filmer går bara inte o glömma o den är en sådan. Ett slut man definitivt inte hade väntat sig och det är alltid välkommet.


Nu, ge mig massa filmtips inom rysargengren. Menar inte blodiga, äckliga filmer som Hostel utan mer Psycho!


Tycker oxå om verklighetsbaserade filmer och kan rekommendera An american crime. Googla gärna om den innan du kollar på filmen för att få lite mer fakta om den idiotiska huvudpersonen i denna film. Fy fan! Bra men hemsk och lite jobbig att se emellanåt. Jobbig för att det var jobbiga saker man fick bevittna men förmodligen är inte filmen en bråkdel så hemsk som verkligheten var....


Nu ska jag slänge min lille son i badet o stryka en skjorta åt min stora kille. Han ska på kalas idag hos en kille på hans dagis. Skoj, skoj!


CYA!


Av lemon - 25 januari 2011 13:37

Ja, jag gör så gott jag kan för att skaka av mig objudna gäster... Både "in real life" o här på bloggen, därav den nya adressen! Håll tummarna för att det fungerar, tack!

Presentation

Följ min blogg

Följ Lemon - ventilerar tankar, åsikter, upplevelser -  med Blogkeen
Följ Lemon - ventilerar tankar, åsikter, upplevelser -  med Bloglovin'

Geocaching

Profile for en74a

Bloggar jag följer

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se