Lemon - ventilerar tankar, åsikter, upplevelser -

Alla inlägg under september 2011

Av lemon - 6 september 2011 06:55

Funderar på att öppna bloggen igen. Jag stängde ner den eftersom "folk" la sig i mitt liv IRL. La sig i sånt som de inte har med att göra och heller inte vet något om. Om man inte vet omständigheterna ska man bara hålla käften anser jag men det är det vissa som har stora problem med. Öppnar nu bloggen på prov igen för att se om "somliga" lärt sig!


Eftersom bloggen varit stängt i flera månader har rätt mycket hunnit hända. Sommaren har varit helt fantastisk både för oss vuxna och för barnen. Två campingturer vid vänern och två vid kusten. Salta bad o krabbfiske... Inte mycket slår det! Liseberg har vi hunnit med tre gånger (barnen 2 ggr) och dessutom sommarland en gång. Hade även fribiljetter till Äventyrslandet men det var faktiskt inget som lockade så vi skippade det. En del geocaching och mycket bad blev det med!


Jag har dessutom pluggat i sommar, vittnespsykologi och ungdomssociologi. Upptäckte dock att den ena boken i ungdomssociologi var skriven på väldigt svår engelska och trots försök att komma igenom den, på flera olika sätt bla google translate, så bestämde jag mig för att helt enkelt strunta i den kursen o koncentrera mig på vittnespsykologin. Gjorde ändå tentan, mest på skoj. Man var tvungen att ha 10/20 rätt för att bli godkänd och det var precis vad jag fick vid första försöket. På andra försöket fick jag 16/20. Kändes inte längre ok att skippa kursen eftersom det bara återstod en uppgift så helt plötsligt hade jag bråttom. Lämnade in den sista uppgiften 2 v efter deadline så nu kan jag bara hålla tummarna att jag fixade det! =)


Jag har nått en insikt denna sommaren och det känns bra. Jag har kommit på vad jag vill jobba med. Jag vill jobba med ungdomar. Trodde inte att det var den kategorin mitt hjärta klappade för men faktiskt är det inte jag som väljer ungdomarna, det är ungdomarna som väljer mig! Känns bra. Fick ganska tydligt bevis på det förra helgen då jag träffade en supergo 13åring som tydde sig till mig.   Något som förvånade hans föräldrar! Ungdomar mellan 13-19 år vill jag jobba med, tror det blir jättebra!  


Nu är jag himla happy med att skolan börjat igen. Jag längtade som attan de sista veckorna. Rutiner i da shit!!! Nu läser jag 150%... Dels min programkurs, Identitet o socialisation, och en extrakurs, psykologi o psykiatri. Spännande o kul även om det är fullt upp!


Nu ska jag göra i ordning min lilla stora kille eftersom det snart är dags för honom att åka till skolan. Han började förskolan och fritids nu och ska idag åka buss till skolan. Herregud, vad tiden går fort. Tycker inte det var längesedan jag låg på BB med honom....


CYA!

Presentation

Geocaching

Profile for en74a

Bloggar jag följer

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards